13 Şubat 2009 Cuma

Ziyaretçiler / The Strangers (2008) Online izle & Türkce Dublaj {Kesinlikle Tavsiye}













































IMDB PUANI =============>6.2/10
TUR===================>Gerilim / Korku
YONETMEN ==============>Bryan Bertino
SENARYO ===============>Bryan Bertino
MUZİK =================>Tomandandy
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ =======>Peter Sova
GOSTERİM TARİHİ==========>8 Ağustos 2008
YAPIM =================>2008, ABD
YAPIMCI================>Roy Lee, Doug Davison, Nathan Kahane
SURE ==================>1 saat, 30 dk.

Pencereleri kapattınız, kapıyı kilitlediniz… Gerçekten güvende misiniz?
Kristen McKay ve James Hoyt bir dostlarının düğününden çıkıp James'in ailesine ait gözlerden uzaktaki yazlık eve giderler. Bu gece, onlar için şampanyalar, gül yaprakları ve mum ışıkları eşliğinde yaşanacak bir kutlama gecesi olacaktır. Oysa gece, çiftin hiç de bekledikleri gibi gelişmez.

Sabahın dördünde yazlık evin kapısı çalınır ve son derece rahatsız edici bir ses sorar: Tamara orada mı?

Maskeli yabancılar tarafından kuşatılmış ve kaçılabilecek tüm çıkışların dehşet verici birer terör alanına dönüştüğü bu evde, genç çifti gerilim dolu saatler beklemektedir. Bu karşılaşma, Kristen ve James'i kurtulabilmek için yapabileceklerinden çok daha fazlasını yapmaya zorlar.

"Ziyaretçiler", Bryan Bertino'nun ilk yönetmenlik ve senaryo yazarlığı deneyimi. Hikayenin bazı parçalarının yaşanmış olaylara dayandırıldığı film, 1970'lerin gerilim filmlerinden esinlenerek çekilmiş. Filmin başrollerinde Alex Fisher, Peter Clayton-Luce, Scott Speedman, Liv Tyler ve Gemma Ward var. Görüntü yönetmenliğini Peter Sova'nın yaptığı filmin müzikleri ise tomandandy'ye ait.
Ayrıca Yönetmen Bryan Bertino
Liv Tyler daha önce bu tarz bir gerilim filminde oynamadığı için özellikle tercih etmiş.

Bertino, filmin senaryosunu çocukken yaşadığı bir olaydan esinlenerek yazdığını "Çocukken etrafı tenha olan bir evde yaşıyordum. Bir gece, ailem dışarıdayken, birisi ön kapıyı çaldı ve küçük kız kardeşim baktı. Kapıda o muhitte yaşamayan birileri vardı. Daha sonra öğrendiğimize göre o insanlar evde kimsenin olmadığı evleri soyuyorlarmış. The Strangers'da tersi oluyor, ön kapıyı çalan kişileri evde birilerinin olup olmadığı ilgilendirmiyor." sözleriyle ifade ediyor.

CD-1



CD-2




Get your own Chat Box! Go Large!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder