24 Şubat 2009 Salı

18 Yaşındaki kız / 18 Year Old Virgin (2009) / Online İzle / T.R. Alt Yazı {No Adult}




Arkadaşlar Kesinlikle İzlemenizi Tavsiye Ediyorum Harika Bir Gençlik Komedisi Filmin Hakkında Kısa bilgiyi bulamadım Ama özetlemek gerekirse 18 yaşına gelip hala bakire olan bir kızın başına gelen komik olaylar : )

Filmin Orjinal Adı 18 Yıllık Bakire

Herkeze Tavsiye ediceğim bir film Sitedeki Bayan Arkadaşlar izlememesini Tavsiye ederim : ))
İyi Seyirler


PART-1



PART-2



PART-3



PART-4




Get your own Chat Box! Go Large!

Tesadüf Koca / Accidental Husband (2008) Online İzle & Turkce Altyazı {Uma Thurman}



KONU==>

Radyo programcısı Dr. Emma Lloyd ile yayıncı nişanlısı Michael, New York’ta evlilik belgesi almanın sürücü ehliyeti almaktan daha kolay olduğunu düşünmektedirler. Sonuçta bu işin herhangi bir elemesi ya da sınavı yoktur. İkisi de 18 yaşınının üstünde ve akraba olmadığı sürece sorun yok diye düşünürler. Evlenmek için yapmaları gereken, belediyeye beraber gitmek, gerekli belgeleri hazırlayarak imzaları atmaktır. Emma bir radyo yayını sırasında dinleyicilerine, her zamanki gibi, gelişigüzel aşk reçeteleri dağıtırken Patrick Sullivan adlı itfaiyecinin aşk hayatına öldürücü bir darbe indirir. Bu çok bilinçli olmayan ama yine de kötü niyetli davranışın altında kalmak istemeyen ve buna bir cevap vermek isteyen Patrick de okuduğu gazeteden Emma’nın evlenmek üzere olduğunu öğrenince kusursuz ve unutulmaz bir intikam planı tasarlar ve uygular ..


PART-1



PART-2



PART-3



PART-4




Get your own Chat Box! Go Large!

Slumdog Millionaire - Online izle - 2008 Aksiyon - Suç + Tr Altyazı | IMDB 8.(8 DALDA OSCAR ÖDÜLÜ) 2009

KONUSU

Jamal Malik Mumbai'nin gecekondu mahallelerinden birinde yaşayan 18 yaşında bir yetimdir. Hindistan'da katıldığı bir bilgi yarışmasında 20 milyon rupe kazanmasına sadece bir adım kalmıştır.

Şovun o gecelik bitmesinin ardından Jamal, eğitimsiz olan birinin bu kadar büyük başarıyı ancak hile yoluyla gösterebileceğinden şüphelenilip tutuklanır. Ama yarışmadaki her sorunun cevabıyla o gece Jamal'ın inanılması zor gerçek hikayesi ortaya çıkacaktır. Fakat sadece bir soru gizemini korur...

PART-1



PART-2



PART-3



PART-4



PART-5


21 Şubat 2009 Cumartesi

Ölümcül Oyunlar / Funny Games U.S. (2008) Online izle



KONU==>

Ann (Naomi Watts), George (Tim Roth) ve oğulları Georgie (Devon Gearhart) kısa bir tatil için göl kenarındaki yazlık evlerine giderler. Vardıklarında komşuları Fred ve Eva’de bir gariplik sezerler. Ertesi sabah golf oynamak üzere sözleşmişlerdir. George ve Georgie yelkenli teknelerini tamir ederken, Ann de yemek yapmaya koyulur. Bu sırada Eva’ların misafiri olarak tanıştıkları genç ve kibar görünümlü Peter (Brady Corbet) Ann’den yumurta istemey gelir. Birden, Peter’ın içeriye nasıl girdiği konusunda şüphelenen Ann yumurtaları vermekte tereddüt yaşar ve bu, aile için gerilim dolu saatlerin başlangıcı olur ..


Get your own Chat Box! Go Large!

Banka İşi / The Bank Job (2008) Türkçe Dublaj & Online izle {Jason Statham}


KONU==>

THE BANK JOB, Film, 35 seneden daha fazla bir süre önce Londra’da meydana gelen olağandışı gerçek bir olaydan, cesur ve çözülememiş bir soygundan esinlenilmiştir. Bu heyecan dolu gerilim filmi, entrika, skandal ve tehlikenin içiçe geçtiği bir bileşim olup, yapımcıları tarafından “cinayet, seks ve yolsuzluğun inanılmaz söylenmemiş hikayesi” diye tanımlanmaktadır.

Eylül 1971’de, hırsızlar Londra’daki Baker Street’te bulunan bir bankanın kasasına tünel kazarak girdiler ve milyonlarca Sterlin değerinde nakit para ve mücevherin bulunduğu kasaları yağmaladılar. Çalınanların hiçbiri bulunamadı. Kimse tutuklanmadı. Soygun sadece birkaç gün manşetlerde kaldı ve sonra Birleşik Krallık hükümetinin basına "D Uyarısı" yaparak susturmasıyla ortadan kalktı.

Bu film, o kutularda neyin saklı olduğunu ortaya çıkarıyor. Hikaye, kraliyet ailesiyle bağlantıları olan cinayet, yolsuzluk ve seks skandalını kapsıyor. Bu, olaya karışan en masum kişilerin hırsızlar olduğu bir hikaye ..


Get your own Chat Box! Go Large!

Yamyam iskencesi / Cannibal holocaust [+18]

ÖNEMLİ NOT:
Lütfen filmi 18 yaşından küçükler ve midesi hassas olanlar indirmesin.
Bu film Türkiye dahil 60 ülkede yasaklanmıştır. Filmin yönetmeni, filmde ölen insanların gerçekten öldürüldüğü iddiasıyla aylarca hapiste yatmıştır. yönetmen, insanlara değil ama hayvanlara yapılanların gerçek olduğunu kabul etmiştir.Ancak yönetmen yardımcılarının nerede olduğunu bir türlü tam olarak açıklayamamıştır.
Öncelikle filmi kesinlikle onayladığımı söyleyemem. Ama sansüre de bir okadar karşıyım. Filmde yapılanlar ne sebeple olursa olsun kabul edilemez. Filmin işkence sahnelerini anlatmaya kelimeler yetmez. Sağlam bir psikolojim var diyorsanız izleyin derim. Vahşette testere ve oteli gölgede bırakacak bir film. Tüm bunlardan sonra sanırım konuyu yazmama gerek yok. Çünkü filmin sahneleri konusunun çok çok önüne geçmiş durumda.


ne ışık bilmemne oyunu ne de ses efektiyle korkutma gibi bilimum hadiselerden eser yok filmde. zira bilimum kafa kesme, iç organ boşaltma, karaciğer dişleme gibi sahneler TAMAMEN GERÇEKÇİ YAPILMIŞ.
2008 yılında yeni çekimiyle tekrar vizyona girecek olan gore film (kaynak: imdb). yönetmen ise ilk filmi çeken isim rugerro deodato. ilk filmin vahşeti bulunur mu bilinmez ama merak ettiriyor insanı. ilk filmde izleyiciler oyuncuların gerçekten öldürülmediğine inanmamış bunun sonucu yönetmen bütün oyuncuları toplayıp televizyona çıkarmak zorunda kalmıştı. bu da dönemine göre ne kadar gerçekçi özel efektler kullanıldığına kanıttır.


Get your own Chat Box! Go Large!

Organizm / Living Hell (2008) Online Turkce {Korku}Tavsiye ederim

Öğretmenlik yaparak geçinen Frank Sears (Schaech), annesinin intihar etmeden hemen once neden olduğu bir iz taşımaktadır. Bu iz yüzünden Frank, Soğuk Savaş’ın ürettiği en gizli proje olan durdurması imkansız, kötü niyetli yaratıklardan oluşan bir örgütün oluşmasına tanıklık eder. Bu yaratıkların ışık ve enerjiyle beslenerek inanılmaz bir hızla ilerlediğinden habersiz, ordu en büyük silahı olan atom bombasını yaymak için hazırlıklara başlamıştır. Dünyayı saran bir krizin eşiğinde Frank, babasının bu yaratıklarla şeytani bir ilişki içinde olduğunu keşfedecektir. Bir yandan saat hızla ilerlerken bir yandan da cehennemden çıkıp gelmiş bu yaratıkları durdurabilecek tek bir kişi vardır: Frank.





Get your own Chat Box! Go Large!

PLAJDA (2008) DVD'den Online İzle / Süper Görüntü


..:: Konu ::..

Çocuk tiyatrosunda oyunculuk yapan Ali (Sarp Apak) ve Can ( Gürgen Öz) aynı evde yaşayan ve geçim sıkıntısı çeken iki kankadır. En büyük hayalleri iyi birer oyuncu olup sinema filmlerinde yer almaktır. Ama piyasada tek tanıdıkları kişi casting işleri yapan menajerleri Ceyda (Tuğçe Ersoy) 'dır. Ali ve Can günün birinde davetli olmadıkları bir film tanıtım partisine giderler. Amaçları 'Plajda' isminde bir gençlik filmi çeken ünlü yönetmen Kemal Engin'e kendilerini göstermektir. Ama filmdeki tüm roller ayarlanmıştır ve sadece iki çirkin kadın oyuncuya ihitiyaç vardır. Aradıklarını bulamayan ikili parti çıkışı otoparkta bir anda mafya hesaplaşmasının ortasına düşerler. Paçayı zor da olsa sıyıran Ali ve Can eve gelince çatışmanın TV haberlerine konu olduğunu görürler. Hem polis hem de mafya görgü tanığı ikiliyi aramaktadır. Menajerlerine yakarıp yalvaran ikili kadın kılığına girerek film ekibine dahil olurlar. Çılgın yönetmen onları görünce bu enteresan kızlara bayılır. Bu arada filmin başrol oyuncusu Zeynep Nehir' (Tuba Ünsal) le tanışan Can ona aşık olur. Kadın kılığıyla Zeynep'in kankası haline gelen Can, ondan aldığı bilgilerden yararlanarak erkek kılığında güzel oyuncunun kalbini fetheder. Bir yandan filmin çekimleri devam ederken bir yandan da mafya çekimin yapıldığı otele gelir. Ve işler tamamen karışıp birbirine girer...

CD-1




CD-2


Jumper (2008) Türkçe Dublaj + Online izle




KONU==>

Bilim-kurgu gerilimi, hayal edebildiği herhangi bir mekana kendini ışınlama yetisi olduğunu farketmiş bir adamın epik macerası ile yeni bir boyuta sıçrıyor. New York’dan Tokyo’ya, Roma harabelerinden Sahra Çölü’nün ortasına, istediği herhangi bir yere, herhangi bir zaman içinde anında sıçrama yapabilen David Rice, bu sıradışı özgürlüğünün aslında pek de limitsiz bir özgürlük olmadığını, bu güce sahip tek kişinin kendi olmadığını farkeder ve kendini olağanüstü türünün hayatta kalma savaşı içinde buluverir.
David Rice, birçoklarının hayatında sadece hayal edebildiği bir güçle büyümüştür. Uzay-zaman dokusu içindeki yırtıkları kullanarak, kendini zihninde canlandırabildiği herhangi bir yere anında nakledebilmektedir. Göz açıp kapayıncaya kadar gezegenin bir tarafından öbür tarafına gidebilir, bir gecede yirmi gün batımına tanık olabilir, Mısır’daki Spenks üzerinde kahvaltısını edip, Avustralya’ya sörf yapmaya, oradan Paris’e akşam yemeğine ve Tokyo’ya kahve içmeye gidebilir. Duvarların içinden geçebilir, kilitli banka kasalarına ve en gizli odalara girebilir. Şimdiye kadar, bu gücünü sadece geçmişindeki tatsız anılardan kaçmak, sınırsız zenginliğin ve vahşi özgürlüğün tadını çıkartmak için kullanmıştı. Limitlerden, sınırlardan, sonuçlardan habersizdi. Gerçek bağlantıları bilmiyordu. Şimdiye kadar…
Ne zaman ki David, kendisi gibi güçleri olan Griffin adındaki hırslı bir gezgin ile karşılaşır, varoluşunun sebepleri de ortaya çıkmaya başlar. Kendisi yalnız bir ucube değil, ‘Sıçrayanlar’ denilen uzun bir genetik anormallikler sülalesine aittir. Şimdi ise David, onu ve tüm Sıçrayanlar’ı ortadan kaldırmayı kendilerine amaç edinmiş kadim bir gizli organizasyon tarafından farkedilmiştir. Tüm gezegen çapında asırlardır süregelen görünmeyen bir savaşa kilit oyuncu olarak dahil olur ..


Meet The Spartans / İşte Spartalılar (2008) Online izle & Türkçe Dublaj


KONU==>

Frank Miller'ın kitabından uyarlanan Zack Snyder imzalı 300 Spartalı adlı filmi tiye alan bir yapıt.
İMDB puanı evet çok düşük, ancak bazı filmler oluyor ki, Sn. İMDB 8 vermiş ama yarısında kapatıyoruz. Bakalım bu filmde İMDB' ye haklısın diyecekmiyiz. İyi Seyirler ..


Düello / Sukuyaki Western Django (2008) Online izle & Türkçe Dublaj


KONU==>
Takashi Miike, 'spagetti western' tarzı filmlere hürmeten, popüler Japon yemeğinin adını verdiği 'Sukiyaki Western'i icat etti. 12. yüzyıldaki Genpei klan savaşları sırasında geçen filmin gerçeküstü dünyası, kovboy filmi temasıyla Japon dönem filmlerini birleştiriyor; filmde ayrıca, Quentin Tarantino da kısa bir rolde görünüyor. Beyazlardan Genji ve Kırmızılardan Heike bu sefer fakir bir dağ kasabasında, efsanevi bir hazineyi ararken karşı karşıya gelirler. Tanrı vergisi bir atıcılık yeteneği olan yalnız bir silahşör de kasabaya gelince herkes onun hangi çeteye katılacağını merak eder. Bu durum sonunda şiddetli bir güç gösterisiyle patladığında, aşağılık hileler, ihanet, şehvet ve aşk çarpışmaya başlayacaktır.

CD-1



CD-2


50 İlk Öpücük / 50 First Dates (2004) Online İzle



KONU==>

50 İlk Öpücük'ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir nörolojik rahatsızlığa sahip sanat öğretmeni Lucy.
Soğuk deniz canlıları veterineri olan Henry Roth bütün geleceğini planlamıştır.Hawai'deki Deniz Yaşamı Parkı deniz hayvanlarına bakmadığı zamanlarda, tatil aşkı arayışındaki turistlerin kalbini çalmakla meşguldür. Henry için uzun süreli bir ilişki söz konusu değildir, zira böyle bir şey, 10 yıldır planladığı Alaska'ya tekneyle gidip morsların sualtı yaşamını inceleme hayallerini sekteye uğratır.
Henry, rüyalarını gerçekleştirmeye çok yaklaşmıştır ki, teknesi Sea Serpent (deniz Yılanı) bir talihsizlik yaşar ve Henry kendini Hukilau Café'de bulur. Buradaki müdavimler onu güvenmeyen bakışlarla süzerken, Henry'nin bakışlarıysa müşterilerden güzel Lucy Whitmore'a takılır.
Henry, tek başına kahvaltı eden Lucy'ye görür görmez çarpılır. Genç kızın gözlemeleri metodik bir biçimde kesip mükemmel çadırlar haline getirişi ilgisini çeker ve Henry, ertesi gün tekrar Hukilau'ya gider. Lucy yine yalnız oturmuştur ve bu kez gözlemelerini mükemmel kulübeler haline getirmektedir. Gözleme kabininin kapısı bir türlü kapanmayınca, Henry bu fırsattan yararlanır ve Lucy'nin yanına gidip, kürdandan bir kapı menteşesi yapar.
İki genç gözlemelerden ve deniz memelilerinden bahsederken, Henry, Lucy'ye gitgide daha büyük bir ilgi duymaya başlar. Oralı kızlarla çıkma konusundaki kuralını hiçe sayarak, Lucy'yi ertesi gün beraber kahvaltı etmeye davet eder. Ama bir sonraki gün Café'ye gidip, bir önceki günkü sohbetlerden söz edince, Lucy onun bir tür sapık olduğunu düşünür ve etraftan yardım ister. Henry'nin kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur. Henry anlar ki eğer Lucy'nini sevgisini kazanmak istiyorsa, hayatı boyunca her gün tekrar sıfırdan başlamak zorundadır ..


M.Ö. 10.000 / 10.000 B.C. (2008) Online izle & Türkçe Dublaj



KONU==>

Tarih öncesi genç bir mamut avcısının epik hikayesi. Genç mamut avcısı D'leh insanlarını açlıktan ve gelen salgından kurtarmak için hiç bilmediği ıssız topraklara doğru yolculuğa başlar. D'leh ve ordusu kabilesini kurtarmak için bu yolculuğu bitirmek ve tarih öncesi döneme ait yırtıcı hayvanlarla savaşmak zorundadır. Bir taraftan da kaçırılan sevgili Evolet'i bulması gerekir ..


Get your own Chat Box! Go Large!

Kurtadamlar / Skinwalkers [2007] Türkçe + Online / Fantastik-Gerilim


Konu
Biri öldürmek diğeri ise toplumla barışık yaşamak üzere iki farklı gruba ayrılmış kurtadamlar aniden aydan gelen bir etkiyle çağlar öncesinde kalmış bir kehanetin etkisi altına girer. her iki tarafında kaderini ellerinde bulunduran yarı insan yarı kurtadam kanı taşıyan 13 yaşındaki genç timothy ise yaşayacağı dönüşümden habersiz olarak 13. yaşgününü kutlamaya hazırlanmaktadır.


SEMUM (2007) DVD' den Online izle


KONU==>

27 yaşındaki Canan Karaca ve kocası Volkan Karaca yeni aldıkları büyük bir eve taşınırlar. Her şey çok iyi giderken bir gün sebebini bilmediğimiz bir şekilde Canan’a garip şeyler olmaya başlar. Canan yavaş yavaş başka bir varlığa, kendisine hükmetmeye başlayan bir yaratığa dönüşmeye başlar. SEMUM kendisine hedef olarak neden Canan’ı seçmiştir ve ona ne yapacaktır? Sıradan bir insan için cehennemin kapısı nasıl açılır?

Semum nedir?
İslam inancına göre insanlar kuru bir çamurdan yaratıldı ve insanoğlu yaratılmadan önce dünya üzerinde yaşayan bir takım yaratıklar vardı. Bu yaratıklar kızgın ateşin dumansız alevinden yaratılmış ve daha sonra korkunç bir zehirle birleştirilerek SEMUM halini almışlardır. İnsanlar dünya üzerine geldikten sonra başta şeytan olmak üzere bazı SEMUM’lar insanları kıskanıp onlara türlü kötülükler yapmaya başlamış. Kısacası SEMUM, insanın tüm gözeneklerine kadar girip onları zehirleyen çok tehlikeli bir yaratıktır. Her an herkese saldırabilecek, çok hızlı hareket eden, zehirleyici SEMUM’lar bazı durumlarda asla geri dönmez, içine girdiği insana cehennem gibi bir hayat yaşatır ..

CD-1



CD-2

İmparatorun Savaşçıları / An Empress and The Warriors (2008) Online izle | Tr Dublaj


İmparatoriçe ve Savaşçıları 2008
2008 e damgasını vuran savaş filmlerinden biri.Büyük İmparatoriçenin savaşçıları aklınızı başından alacak.Film harika görsel efektlerle birlikte harika bir savaş sizlere sunuyor. Görüntü ve Ses Kalitesi Güzel İYİ SEYİRLER......

CD-1



CD-2


Max Payne (2008) Online İzle / Türkçe Alt Yazı


CD-1



CD-2


Sığınak / Outpost / 2008

Zaten Ölü Olan Bir Şeyi Öldüremezsin.
Film günümüz Doğu Avrupası nda geçiyor.II. Dünya Savaşı'nda Nazilerin işgal ettiği ve üslerinin bulunduğu,o dönemde Nazilerin yenilmeyen,ölmeyen Dünyaya hükmetmek adına insan üstü askerleri yaratmak için yaptığı bir takım doğaüstü deneyleri ve bulguların kalıntıları araştırmaya giden bir bilim adamı ve bir grup paralı askerin başına gelen korkunç ve esrarengiz olaylar konu alınmış.
Film çok başarılı.Konu ve kurgu açısından çok iyi yazılmış ve yönetilmiş.İlk yarısına kadar sukunet ve gizem varken yarıdan sonra heyecan ve dehşet yerini alıyor.Konunun bilim ve askeriyeye yer vermesi ve sinema tarihinde belki de ilk kez Nazilerin farklı şekilde ele alındığı farklı bir korku filmi ortaya çıkmış.Korku filmi seven ve artık klişelerden sıkılmış,heyecan arayanlara önerebileceğim bir film.

Bakireler Bölgesi / Virgin Territory [2007] TR Dublaj + Online [18+]


Özet
Genç ve güzel bir kız olan florantines şehirdeki insanların veba salgınından kırıldığı bir dönemde boş işlerle uğraşarak, kendi zevkinin peşinden koşmaktadır.


Düşler, Tutkular ve Suçlar / The Dreamers (2003) {18+} Online izle



KONU==>

üç öğrencinin birbirlerinin hayatlarını ve cinselliklerini test ettikleri ve nereye kadar gitmeye cesaret edeceklerini gösteren bir film...
Isabelle ve erkek kardeşi Theo, anne babaları tatile gittiğinde Paris’te öğrenim gören Amerikalı öğrenci Matthew''u evlerine davet ederler. Üçlü, evde kaldıkları süre boyunca kurallarını kendilerinin koydukları akıl oyunlarıyla birbirlerinin duygularını ve cinselliklerini keşfe çıkarlar.
Fransa''nın politik çalkantı içinde olduğu 1968 yılında geçen film, arka planda dönem gençliğinin yükselen sesini beyazperdeye yansıtıyor ..

CD-1



CD-2




Get your own Chat Box! Go Large!

Bulutların Ötesinde / Au-delà Des Nuages (1995) Online izle {18+}


KONU==>

Bir yönetmen kamerasını İtalya ve Fransa’da farklı şehirlere çevirir. Gözlerinin önünde 4 farklı aşk öyküsü şekillenir. Her öyküde öne çıkan kahramanlar kadınlardır. Kameranın büyük bir dinginlik ve sabırla izlediği bu öykülerde sıradan insanların derin, felsefi arayışları vardır. Yönetmenin her öyküden bir film yaratması mümkündür: Asla bir araya gelemeyen aşıklar, cinayet zanlısı bir genç kız, ayrılan çiftler, manastır yaşamını seçen bir genç kadın.
Sinema sanatına katkılarından dolayı Oscar® Onur Ödülü alan yönetmen Michelangelo Antonioni’nin bu görkemli ve düşündürücü filmi biçimsel açıdan Avrupa sinemasının mirasını yansıtır. Wim Wenders’ın çektiği bölümlerle birbirine bağlanan öyküler İtalyanca, İngilizce, Fransızca ve ayrıca müzik ve sessizliğin diliyle aktarılır ..


En Uzun Mesafe / The Longest Yard (2005) Online izle - Turkce dublaj / Komedi / Dram


Cazibe Kanunları / Laws Of Attraction (2004) Online izle


KONU==>

Daniel Rafferty ve Audrey Woods New York'un ünlü boşanma avukatlarındandır. Meslekleri gereği ilişkilerin kötüye gitmesine sebep olabilecek her çeşit duruma aşinadırlar. İki avukat da mesleklerinde son derece başarılı olmalarına karşın, davalar sırasında izledikleri yöntemler arasında belirgin bir fark vardır. Audrey herşeyi kuralına uygun yapmayı tercih ederken Daniel rahatlığı ve içgüdülerine olan güveni sayesinde başarıya ulaşmaktadır.
İki avukat, ünlü bir çiftin boşanma davasında karşı karşıya gelince işler kızışır. Eşlerin ikisi de İrlanda’da bir şatoda hak iddia etmektedirler. Konuyu yerinde araştırmak üzere İrlanda'ya giden Daniel ve Audrey, bu yabancı ülkede birbirlerine gönüllerini kaptırırlar. Oysa New York’ta rekabet dolu günler kendilerini beklemektedir ..

Telefon Kulubesi - Phone Booth (Tr Dublaj) // Macera-Aksiyon (2002)


Konu:

Müşterilerine iki taraflı oynayan Stu Shephard, bir gün bir telefon kulübesinden çıkarken telefon çalar, telefondaki ses kendisi hakkında şaşırtıcı bilgiler verir ve üzerine doğrulttuğu tüfeğin lazerini göstermesi ile birlikte Stu, telefon kulübesine hapis olur. Artık telefondaki sesin talimatlarına göre hareket edecektir


CD-1



CD-2


Sex Oyunları 3 - Cruel Intentions 3 (2004) Online izle [18+]



KONU==>

The It Factor ve Patrick (Kerr Smith, The Forsaken) ile tanışın. Bu üç ahlaksız kolej öğrencisi, seks ile ilgili bir çok bahise girip, sınıf arkadaşlarının hayatlarını mahvetmekten haince zevk almaktadırlar. Kolay avlanmaktan sıkılan Jason ve Patrick, son bir iddiaya girmeye karar verirler. Kazanan, baştan çıkarma ve intikam oyununun galibi olacak ve büyük ödül olarak Cassieyi kazanacak, kaybeden ise ömür boyu hapse mahkum olacaktır ..


CD-1



CD-2


Suikastçi / War (2007) Online izle [Jet Lee & Jason Statham]


KONU==>

Ortağı kötü şöhretli suikastçı Rogue tarafından vahşice öldürüldükten sonra, FBI ajanı Jack Crawford kaçak katili bulmaya ve ortağının ölümünün intikamını şahsen almaya yemin eder. Ama Rogue izini kaybettirir, ta ki 3 yıl sonra Çin mafyasının lideri Chang ile Japon Yakuza patronu Shiro arasında kanlı bir savaş başlatmak üzere tekrar ortaya çıkana kadar.
Bu kez Rogue’u yakalamaya kesin kararlı olan Crawford özel suç uzmanlarından oluşan ekibini dosdoğru bu çatışmanın içine sürükler. Fakat Crawford'ın intikam arzusu mesleki yargılarını gölgeler. Şiddetin dozu artarken Crawford nihayet düşmanıyla yüz yüze gelir ama keşfettiği şey Rogue ya da planları hakkında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığıdır ..

CD-1



CD-2


Demir Adam / Iron Man (2008) DVD' den Online izle - Türkçe Dublaj


..:: Konu ::..
“Iron Man – Demir Adam” karakterinin, çizgi roman tutkunlarıyla ilk tanışması 1962 yılında oldu. Kısa sürede geniş kitlelerin severek okuduğu çizgi romana dönüşen “Iron Man – Demir Adam”da Çin ordusu için silah yaratmak zorunda bırakılan milyoner sanayici Tony Stark, istemeden yaptığı bu çalışma sırasında kendisi için de gizlice zırh üretiyordu. Böylece Çinliler’in kontrolünden çıkarak onları durdurabileceğine inanıyordu. Çin’den kaçıp ABD’ye geri döndüğünde tehlikeli bir komplonun varlığını keşfedince durdurabilmek için de Demir Adam’a dönüşüyordu.
Demir Adam’ın çok ünlü bir de düşmanı vardır. Kısaca M.O.D.O.K. adıyla bilinen bu düşman, sadece öldürmek için dizayn edilmiş beyinsel bir organizmadır. Sallanan sandalyesinde oturan kocaman kafalı bir yaratıktır. Ancak yönetmen Jon Favreau’nun Myspace sitesinde yaptığı açıklamaya göre, Soğuk Savaş dönemini çağrıştırdığı için filmde M.O.D.O.K.’a yer verilmeyecek. Demir Adam’ın düşmanı olarak Mandarin Çinli’si yer alacak.

RECEP İVEDİK (2008) DVD'den Online izle [Orjinal - Süper Görüntü]


Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı... Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek...
Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır ..


Metres / Une vieille maîtresse (2007) Online izle [18+]


KONU==>

Paris, 1835. Çapkın ve ahlaksız Ryno de Marigny’nin, saf ve temiz aristokrat kızı Hermengarde ile gerçekleşecek evliliği herkesin dilindedir. Ancak iki sevgilinin aşkını görmezden gelerek dedikodu yapanlar, genç adamın zaafını bilmektedirler. Nitekim de Marigny, ateşli bir İspanyol ******si olan Vellini ile 10 sene süren tutkulu bir aşk yaşamıştır ve onun nefesini hala ensesinde hissetmektedir. Bu mahremiyet, gizem ve aldatma girdabından sadece bir çift kurtulacaktır ..

CD-1



CD-2


Aşk Tutulması (2008) Dvd'den Online İzle



Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur’un ve hem de Pınar’ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.

Şehvet Okulu / Niñas Mal (2007) Online izle



KONU==>

IYI KIZLAR CENNETE, KÖTÜ KIZLAR NEREYE?
Adela Leon, dik başlı, vücudunun çeşitli yerinde dövmeleri olan, piercing takan ve ahlaksız davranışlarda bulunan genç bir kızdır. Kızının davranışları ve görünümü yüzünden belediye başkanı olma şansını yitireceğini düşünen babası, onu lady okuluna gönderir. Eğitmen Maca Ribera, bu okulda her genç kızın mükemmel bir hanımefendi olacağının garantisini vermektedir. Adela, Maca?nın kurallarına mı uyacak, yoksa kendine göre yeniden mi düzenleyecek? BU OKULDAKILER COK ATEŞLI!!!

CD-1



CD-2


Mad Max Beyond 3 Thunderdome Türkçe Dublaj Online İzle


Ayıp Yatakta Olur - Sex Is Comedy - Seks Komedidir (2002) Online izle



KONU==>

Seks üstüne yaptığı ödüllü ve aşırı uçlardaki filmleriyle tanınan Fransız yönetmen Catherine Breillat serisinden; Sex is Comedy...

Jeanne (Nikita'nın ödüllü başrol oyuncusu Anne Parillaud) istediği filmi çekmek için herşeyi göze alan, heyecanlı ve ihtiraslı bir yönetmendir.
Fakat çekimlerini bitirmek üzere olduğu filmin son sahnesinde oyuncuları ona zorluk çıkartır ve en can alıcı sahneyi bir türlü beceremezler; yani seks sahnesi ..
Kadın oyuncu çıplaklığa karşı çıkarken erkek oyuncu ise çoraplarını bile çıkartmayı reddeder. Jeanne, oyuncularının birbirlerine yakınlaşmasını beklerken sonuç sadece gerilen sinirlerdir. Jeanne, pes etmez ve genç oyuncularını yola getirmek için her yolu denemeye karar verir ..


CD-1


CD-2

Şıpsevdi / The Heartbreak Kid (2007) Online izle {Bu Filmi Kaçırmayın}




KONU==>

Kararsız bir müzmin bekar olan Eddie (Ben Stiller), arkadaşlarından birisinin daha nikah törenine katıldıktan sonra kendisini yapayalnız hisseder. Geriye kalan tek bekar olduğu için ailesi ve arkadaşlarının dalga geçmesine daha fazla dayanamayınca yalnızlığına son vermeye karar verir.
Babasından ve en iyi arkadaşından (Rob Corddry) gelen yoğun baskılar üzerine sadece bir hafta çıktığı Lila’ya (Malin Akerman) evlenme teklifi yapar. Bu teklifi yaparken aşk ve evlilik için son şansı olduğunu düşünmüştür.
Hawaii’de alelalece düzenlenen nikah töreninden sonra yeni evli çift, Meksika’ya üç haftalığına balayına gider. Eddie orada hayatının en büyük hatasını yaptığının farkına varır. Lila kesinlikle hayallerinin kızı olmadığı gibi tam anlamıyla kabuslarındaki kızdır. Balayı yolculuğunun başladığı andan itibaren kimi zaman küfürbazlığa varan davranışlarıyla Eddie’ye hayatı zehir eder.
Balayı sırasında gerçek ruh ikizi Miranda ile (Michelle Monaghan) tanışmasıyla birlikte Eddie’nin şansı yaver gitmeye başlayacaktır. Ancak bu defa da gerçek aşkına kur yaparken canavar kişilikli karısını bir köşede saklamak zorundadır ..


CD-1


CD-2